Wonen

In Serviceflat Hoogwatum kiest u zelf hoe u wilt wonen. Een groot appartement of een wat kleinere, landzijde of zeezicht, de keuze is aan u.

In Hoogwatum huurt u een appartement. Hiervoor is geen (medische) indicatie nodig.
Wel is van belang dat u redelijk gezond bent en u zelfstandig kunt redden.

De appartementen hebben een ruime entree die leidt naar de woonkamer met een open keuken en een aparte slaap- en badkamer. Alle appartementen zijn voorzien van dubbele beglazing, een eigen balkon en elektrisch bedienbare zonwering. Bij elk appartement hoort een berging. Deze bevindt zich op de begane grond. Tevens is er een afsluitbare fietsenstalling.
Dankzij twee liften zijn alle verdiepingen gemakkelijk bereikbaar.

In ieder appartement is een oproepsysteem aanwezig, waar de bewoner zowel overdag als ’s nachts gebruik van kan maken in het geval van nood. Er is dag en nacht iemand van de verzorging aanwezig.

In de centrale hal bevinden zich de brievenbussen. Alle appartementen hebben een intercomverbinding met de centrale ingang en een knop waarmee u zelf de voordeur kunt openen voor bezoek. De ingangen zijn voorzien van beveiligingscamera’s, en vanzelfsprekend zijn alle noodvoorzieningen zoals brand- en inbraakbeveiliging, vluchttrappen en noodverlichting aanwezig.

Voor een indruk van de grootte en indeling van de appartementen kunt u de plattegronden bekijken.

Appartement Type A Appartement Type B

Download hier de plattegronden van de appartementen

Voor bewoners en bezoek met een auto is er voldoende parkeergelegenheid. Voor Hoogwatum vindt u een brievenbus en bushaltes van de buurt- en streekbussen. Daarmee zijn het NS-station, Groningen en het centrum van Delfzijl en dorpen in de omgeving eenvoudig bereikbaar.